back
 

Blog

Ananiadis Foods+Drakoulis Meat: Μια γαστρονομική παρουσίαση υψηλών προδιαγραφών στο «Κουτούκι του Σαρρή»

Το βράδυ της Δευτέρας 13 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση μιας νέας συνεργασίας που αναμένεται να ταράξει τα «νερά» της γαστρονομίας στην περιοχή μας, αυτής της Ananiadis Foods με την Drakoulis Meat.

Δεκάδες επαγγελματίες της εστίασης και της φιλοξενίας από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έδωσαν το «παρών» στο «Κουτούκι» του Γιάννη Σαρρή, στον δεύτερο όροφο του Εμπορικού Κέντρου της Καβάλας, για να δοκιμάσουν τις premium κοπές του Στράτου Δρακούλη, να συζητήσουν από κοντά με τον «βασιλιά του κρέατος», αλλά και να γνωρίσουν όλη την γκάμα προϊόντων που εμπορεύεται αποκλειστικά για την περιοχή μας η εταιρία του Βασίλη Ανανιάδη.

Ο διακεκριμένος Σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου επιμελήθηκε ένα άρτιο Degustation Menu που ετοιμάστηκε υποδειγματικά στην ευρύχωρη κουζίνα του «Σαρρή» και σερβιρίστηκε με τον ίδιο τρόπο από τους συνεργάτες του Γιάννη Σαρρή, ενώ η βραδιά πλαισιώθηκε «οινικά» από το Κτήμα Βιβλία Χώρα και το Κτήμα Τέχνη Οίνου.

Μετά το «καλωσόρισμα», το μενού ξεκίνησε με θαλασσινά, φρέσκιες γαρίδες και καραβίδες, ενώ με ενδιάμεσο «σταθμό» ένα ταρτάρ μόσχου, ολοκληρώθηκε με το «κυρίως θέμα» που δεν ήταν άλλο από τις ιδιαίτερες κοπές –Strip Loin και Rib-Eye– του Στράτου Δρακούλη, ο οποίος μάλιστα επιμελήθηκε προσωπικά την προετοιμασία τους, για να «σβήσει» με μια επιλογή ελληνικών τυριών.

Ο Βασίλης Ανανιάδης ευχαρίστησε τους επαγγελματίες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, ενώ ο Στράτος Δρακούλης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτήν τη νέα συνεργασία που αναμένεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στον γαστρονομικό «χάρτη» της Περιφέρειάς μας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

Sorry, the comment form is closed at this time.